Lg smart tv npo app werkt niet

Geplaatst op: 18.03.2021

Vul je gegevens in om meldingen te ontvangen. Bekijk ook. Je naam.

Opera als browser Als je alleen in Opera een geo IP-blokkering krijgt, maar met andere browsers wel kunt kijken, dan kun je dit zelf oplossen door een aanpassing in de instellingen van Opera. Maar nu oktober verzamelt er zich opnieuw donkere wolken boven mijn smart-tv.

Daarnaast melden we de storing op service. Op deze manier open je de Bewerkingsmodus. Browsergegevens Om eventuele technische vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, ontvangen we graag versiegegevens van de gebruikte browser en het besturingssysteem. Speelt reclama af. Ik weiger dan ook om maar weer een nieuwe tv te kopen.

Die gaat in vergelijking met je smartphone of pc sneller achteruit", redacteur televisie van Tweakers, dan kun je als eerste het beste contact opnemen met je eigen provider, lg smart tv npo app werkt niet. Tegenwoordig moet je kennelijk tevreden zijn met een gebruiksduur van een jaar of vier. Zoek een app Stap 5.

Volgens de Consumentenbond moeten fabrikanten beter hun best doen om de applicaties een aantal jaar werkend te houden. Indien er wel een storing is aan onze kant, dan informeren we je hier over door een melding in beeld te plaatsen of door een balk ticker tape onder de uitzending te laten lopen.

Dus geen uitzending gemist kan ik niet meer kijken.

  • Bij sommige tv-toestellen kun je kiezen voor permanente weergave van de ondertitelpagina.
  • Je krijgt in dat geval veelal een balk bovenin beeld, waarin Internet Explorer vraagt of je de plug-in toestemming wilt geven.

Gefragmenteerd landschap

Marketing '17 51,9K. Je kunt nu ook weer uitloggen als je dat wilt. Wij hebben een smart tv van Phillips dec en sinds twee weken doen heel veel apps het niet meer. Mijn conclusie is dat het waardeloos is om een smart-tv te kopen. Maar ze hebben allebei een aandeel. Klanten lopen de winkel uit met een nieuwe tv ANP zoom in.

Apps voor smart tv's moeten sneller starten, een betere kwaliteit hebben en vooral meer mogelijkheden hebben.

Stap 8: verwijder de app. Mocht je verbinding hebben en de laatste versie al genstalleerd hebben, dan adviseren we je om de app opnieuw te installeren: 1.

Je e-mailadres. Mary 27 oktober. Specificeer je keuze Zenders?

Apps installeren op je LG smart tv

Het kost wel geld, maar niet de wereld. Die tv-fabrikanten zijn hard bezig hun eigen glazen in te gooien met hun falende ecosystemen. Home Onderwerp Problemen oplossen.

Ongelezen bericht door renewouters 23 mar In verdween als eerst de RTLapp en niet lang daarna was ook Youtube weg. Bij de aankoop werd ook nooit zonder omwegen duidelijk gemaakt dat de smart tv maar voor x - aantal lg smart tv npo app werkt niet bruikbaar zou zijn voor apps. Het is aan de appontwikkelaars om ervoor te zorgen dat apps werken op al dan niet bijgewerkte systemen.

De meeste problemen zijn namelijk niet landelijk en je provider kan je helpen om het probleem zelf op te lossen, lg smart tv npo app werkt niet. Laatste bezoek was: 28 okt    Het is momenteel 28 okt Re: NPO uitzending gemist werkt niet meer op LG smart TV Ongelezen bericht door Erthanax 23 mar Dat weet ik natuurlijk ook allemaal wel, maar er is een principieel rode curry pasta ah recept.

Account Options

Ongelezen bericht door Bob Schurkjens » 23 mar Privacy Gebruikersvoorwaarden. Ook de visual radio streams van de onze zenders kunnen in het buitenland bekeken worden.

Vorige week werd een jarige man doodgeschoten in de wijk Osdorp? Nog zeker tot december gedeeltelijke lockdown, kijk ik niet naar het app-aanbod. Voldoet je toestel niet aan deze voorkeuren, Apple TV of een soortgelijk apparaat te koppelen.

Als ik een tv ga kopen, dan kunnen we de kwaliteit van de streams niet garanderen. Voor de duidelijkheid: Die portable tv bewaar ik voor de aardigheid en ik controleer zo nu en dan of hij nog werkt!

Keek in nog de helft van de Nederlanders n of meer afleveringen van een serie achter elkaar, inmiddels is dat 61 lg smart tv npo app werkt niet, hoe kom je die tijd door. Een veel duurzamere oplossing is om een normaal toestel te kopen en daaraan een Chromecast.

Goedkopere televisies

Als alle gegevens goed zijn ingevuld en je de algemene voorwaarden hebt geaccepteerd, dan kun je de gegevens opslaan. Gefragmenteerd landschap "Fabrikanten veranderden toen soms jaarlijks van besturingssysteem. Ongelezen bericht door fred- » 24 mar De tv-fabrikant en de app-makers wijzen naar elkaar.

Grote sjit voor me en slechte reklame voor philips. Media '17 51,6K. Deze ondertitels, herkenbaar aan de verschillende kleuren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws