Gratis haakpatroon roosje

Geplaatst op: 21.10.2020

Wil een groepje haken voor op een sjaal in verschillende maten en kleuren. Het is met een half uurtje klaar en staat geweldig als corsage op mijn winterjas!

Ik heb deze roos als basis gebruikt voor een bloem op een gehaakte muts.

Ik had nog nooit bloemen gehaakt. Graag gedaan : Veel haakplezier! Deze is zeker mijn favoriet van de tien, erg mooi. Dank je wel voor dit bijzondere project. Lieve-Groetjes, Verie Reply. Kan geen boek vinden.

Je reageert onder je Google account. Haak 3 l, dan 5 stk in de ruimte tussen het 1e en 2e stk van de vorige toer. Plus deze prachtige roos natuurlijk, gratis haakpatroon roosje. Werkelijk een prachtige roos. Ga er gauw mee aan de slag.

Als je niet uitkomt kun je met dit patroon makkelijk weg moffelen omdat het toch opgerold wordt.

Reacties (32)

Ben nu begonnen met rozen maar wil graag meerdere bloemen zijn daar ook patronen van. Daarom hebben wij geschreven instructies toegevoegd aan deze video en is er geen storend geluid tijdens het kijken. Zij spreken verschillende talen en veel gebruikers spreken geen Engels.

Dat had ik al gehoopt ik vond ze zo gaaf! Deze roos is gemaakt volgens een veel gebruikt patroon. Annemarie bisel op juni 7, om pm.

Een plaatje. Wat doe ik verkeerd. Begin met het haken van een ketting van 65 losse. Gratis haakpatroon roosje en met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd. Abonneren op: Reacties posten Atom. Angeline vrijdag, Heel simpel en toch zo mooi en bijzonder! Zo ontzettend leuk al die bloemen van je.

Zoek in alle video's

Heel simpel en toch zo mooi en bijzonder! De andere bloemen vinden ook nog hun weg. Wij maakten hem van middel dikke wol en haaknaald 4.

Geschreven door Lisanne Multem op oktober 9, Bloemen haken. Geplaatst in Beetje ervaringBen nu begonnen met rozen maar wil graag meerdere gratis haakpatroon roosje zijn daar ook patronen v.

Joanathome Liefs van Astrid Reply. Ga ze binnekort zeker maken.

Categorie├źn

Wow, wat een kek roosje, heb nu al zin om het ook te proberen. Groetjes, Akkelien Reply. Geplaatst in Beetje ervaring , Bloemen haken , Haken en tagged Beetje ervaring , cadeau. Groetjes Marga.

Groetjes, Jeanine. Het is gratis haakpatroon roosje een half uurtje klaar en staat geweldig als corsage op mijn winterjas. Cards en Box bij Lady M vrijdag, Ik heb vandaag een foto op mijn blog gezet dus dan kan je het zien, 26 april.

Maaike vri. Wij zijn een internationaal bedrijf en onze video's worden bekeken door gebruikers over de hele wereld.

Nicollie's weblog over haken, leer, sieraden, stofjes, Trippel & Trappel en nog veel meer!

Ik kwam wel uit met 65 lossen. Zet het opgerolde gedeelte telkens aan de onderkant vast met een paar steekjes, waarbij je de lossentoer zo plat mogelijk positioneert, zodat je een platte onderkant krijgt. Bij mij blijven het drie rondjes op elkaar.

Naam vereist. Kersttruien bloem carnaval dieren feest halloween huisdieren kerst kerstdecoraties keuken pasen strepen vlag! Groetjes Marga.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws