Kfc laten bezorgen groningen

Geplaatst op: 18.03.2021

Blij met de eindelijk goede hotwings, blijkt de helft weer vies flatterig. Vanuit de vestiging Sontplein wordt vanaf heden ook bezorgd.

Chick'n Share 20 Crispy Tenders.

Kennisgeving: Voor dit product is een JavaScript vereist. Chick'n Share 20 Crispy Tenders. Zoek een KFC in Groningen bij jou in de buurt. Inclusief 1 bijgerecht en 1 frisdrank medium. Niet dus.

Hilarische video. Minimum: 1Maximum: Gedeelten van deze pagina. Alles weergeven. Wij zijn vier KFC junkies die dagelijks halen en de Sontplein is cht smerig.

Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van Team Member! Vreselijk smerige tafels.

Menu deals

Op de fiets brengen bezorgers nu eten gratis aan de deur van de wat betere restaurants in Groningen. Bijzonder slechte zaak. Hulp voor toegankelijkheid. Kids Meal - Popcorn Chicken small. De bekende kriebels kwamen al op zetten, als een speer naar de eerste hulp van het ziekenhuis waar ik tot laat in de avond heb gelegen. Nadat je een KFC-locatie hebt geselecteerd in Groningen, kun je het menu bekijken, de items selecteren die je wilt kopen en je KFC-items online bestellen en laten bezorgen.

Uitgebreid werden alle keuzes doorgenomen en al mijn vragen beantwoord, zo maak je het niet vaak mee in welk restaurant dan ook en helemaal al niet in de fastfood!

Veel gastvriendelijker en leuker hebben wij het nog nooit meegemaakt. Westerhaven is daarintegen heerlijk. Online eten bestellen. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Hoe was jouw ervaring. Niet dus.

Vind dichtstbijzijnde KFC

Kijk voor meer informatie en voor een drive-thru of bezorging bij jou in de buurt op www. Burger Boxmeal. Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren.

KFC 14 mei. Inclusief 2 bijgerechten en 1 frisdrank medium naar keuze. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Kids Meal - Original Drumstick. Ik had maar moeten vragen wat voor saus het was.

Net binnen

Eelke 14 punten. Compleet Bucket Menu voor 4. KFC - Groningen Westerhaven. Pittig gekruide kipfilet op een wit sesambroodje met tomaat, frisse ijsbergsla en onze burger mayonaise.

Altijd even nakijken of het klopt dus. Meld je aan voor de nieuwsbrief! Ijsje besteld zonder nootjes. Dump je meuk Heb je heet nieuws. In de restaurants zullen we kfc laten bezorgen groningen hygine regels in acht nemen die door het RIVM en de Overheid zijn opgesteld. Tenzij je dat juist wilt!

Zinger stacker meal.

Corona informatie

Je kunt alle menu-items van KFC bestellen die staan vermeld op de pagina van het restaurant op Uber Eats. KFC Groningen 13 oktober ·. Tot de volgende keer! Inclusief 4 dips en 2 bijgerechten naar keuze.

Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Via Thuisbezorgd. De weergegeven openingstijden gelden voor de 'drive'; het restaurant is de hele week geopend tot .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws